Bachbloesemtherapie, Meditatie, Coaching, Begeleiding HSP en Persoonlijke ontwikkeling

Beethovengaarde 90 5344 CK Oss

Welkom op de website van PURE SPIRIT.

Fijn dat je onze website bezoekt. Je kunt hier veel informatie vinden over PURE SPIRIT, de activiteiten, het programma, de tarieven en ervaringen van anderen.

Heb je nog vragen neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder.

 

PURE SPIRIT

In de drukke westerse maatschappij waarin we leven, hebben we geleerd om vooral goed over alles na te denken.

Daardoor zijn we steeds minder naar ons gevoel gaan luisteren. Soms weten we niet eens meer hoe het is om goed te voelen. Als we een beslissing moeten nemen, voelen we niet meer welke keuzes goed voor ons zijn. We nemen er ook niet meer de tijd voor, alles moet snel.

En dan… dan raken we uit balans. Met als gevolg dat we ons niet meer goed voelen op lichamelijk, emotioneel of spiritueel nivo. We verliezen onze kracht.

Bij PURE SPIRIT staat het (her)vinden van je eigen kracht centraal, welke cursus, workshop of activiteit je ook kiest. Dit geldt ook bij de privéconsulten.

Zuiverheid, eenvoud en kracht zijn de kernwoorden van PURE SPIRIT.

We zijn en werken op een niet zweverige manier. Je krijgt altijd praktische handvaten, die je meteen kunt gaan toepassen!

Iedereen is van harte welkom. Zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen zijn er leuke en interessante cursussen en workshops.

Omdat we intuïtief werken, heb je voor geen enkele activiteit een bepaalde voorkennis nodig.

 WIE BEN IK

Ik ben Sasja van Geel. Ik ben 55 jaar en woon in Oss samen met mijn man, onze 2 kinderen en hond.

Ongeveer 18 jaar geleden ben ik me gaan verdiepen in spiritualiteit. Ik was op zoek naar iets, wat wist ik niet precies.

Ik heb inmiddels vele meters boeken gelezen. Sommige waren zeer waardevol voor mijn persoonlijke groei, andere helemaal niet. Door onder andere het volgen van cursussen werd het mij steeds duidelijker dat ik zeer hooggevoelig (HSP) ben. Hierdoor werden voor mij heel veel dingen duidelijk, de puzzelstukjes vielen op hun plaats.

Vervolgens nam ik de volgende stap: zelf cursussen gaan geven aan volwassenen, jongeren en kinderen. Ook ben ik de opleiding BachBloesemtherapie gaan volgen.

Ik heb een aantal jaar geleden de keuze gemaakt om mij helemaal op deze activiteiten te gaan richten. Door het starten van mijn eigen praktijk Pure Spirit in 2011, is mijn droom uitgekomen…