Bachbloesemtherapie, Meditatie, Coaching, Begeleiding HSP en Persoonlijke ontwikkeling

Beethovengaarde 90 5344 CK Oss

Bij PURE SPIRIT gelden de volgende tarieven.

Tarief BachBloesemtherapie

Het tarief van de BachBloesemtherapie bedraagt 70 euro voor een uur en 50 euro voor een half uur. Het starttarief van een afspraak is 50 euro.

De eerste afspraak, inclusief intakegesprek, zal ongeveer anderhalf uur duren. De vervolgafspraken zullen, afhankelijk van de problematiek, meestal korter zijn.

Het flesje BachBloesemremedie, dat voor jou persoonlijk wordt samengesteld tijdens het consult, kost 10,-.

In sommige situaties is het mogelijk om een zelfde (vervolg) flesje te laten maken, zonder een consult. Een flesje Bachremedies kost dan 25,-.

Als het flesje wordt opgestuurd dan komen de verzendkosten er bij.

Tarief Privéconsult en Coaching

Het tarief van een privéconsult  bedraagt 70 euro voor een uur en 50 euro voor een half uur. Het starttarief van een afspraak is 50 euro.

Het eerste consult, inclusief intakegesprek, zal ongeveer anderhalf uur duren. De vervolgafspraken zullen, afhankelijk van de problematiek, meestal korter zijn.

Tarief Consult op afstand

Het is altijd mogelijk om een consult op afstand te doen. Dit kan telefonisch of via beeldbellen. De tarieven zijn hetzelfde als bij afspraken in de praktijk. Omdat er meer werk is achteraf aan het maken van het dossier en het maken van het Bachbloesem flesje wordt er 15 minuten bijgeteld. De ervaring leert dat de tijd dan hetzelfde is als bij een praktijkafspraak.

Betaling

Na afloop van het consult krijg je de rekening per mail thuis gestuurd. Hierop is de werkelijke tijd die het consult heeft geduurd in rekening gebracht. Daarbij gelden de onderstaande tarieven.

Overzicht tarieven

Consult tot 30 minuten: 50,-

30-45 minuten: 60,-

45-60 minuten: 70,-

na 60 minuten:  17,50 per kwartier

Telefonisch/beeldbellen:  consulttijd plus 15 minuten

Flesje Bachbloesem op maat gemaakt tijdens een consult 10,-

Een zelfde (vervolg) flesje Bachbloesem zonder een consult 25,-

Het tarief voor energetisch werk bedraagt 70 euro voor maximaal 30 minuten.

Afspraak maken of aanmelden

Wil je een afspraak maken voor een privéconsult of je aanmelden voor een activiteit neem dan  contact met ons op. Wil je meer informatie of wil je andere mogelijkheden of tijden bespreken, bel dan gerust naar PURE SPIRIT telefoonnummer 0412 69 21 62 of neem  contact met ons op. We helpen je graag verder.

Afspraak annuleren of vergeten

Ben je verhinderd dan mag je de afspraak kosteloos annuleren tot 48 uur. Annuleer je tot 12 uur van te voren dan betaal je de helft van een ingepland consult (90 minuten).  Daarna betaal je het volledige consult (90 minuten).