Bachbloesemtherapie, Meditatie, Coaching, Begeleiding HSP en Persoonlijke ontwikkeling

Beethovengaarde 90 5344 CK Oss

Iedereen is van harte welkom bij PURE SPIRIT. Naast individuele begeleiding bieden we een leuk en afwisselend activiteiten programma.

Leuke cursussen en workshops

Er is een interessant aanbod met verschillende cursussen en workshops.
De cursussen bestaan meestal uit 6 lessen. Met daarbij 1 les per maand, zodat het heel goed te combineren is met je andere activiteiten. Zo is de cursus voor niemand belastend en worden de lessen iets om naar uit te kijken.
Er zijn cursussen voor kinderen, jongeren, jong volwassen en volwassenen.

De workshops bestaan uit 1, 2 of maximaal 3 bijeenkomsten. Lekker kort dus en ook makkelijk te combineren met andere activiteiten. Ook hier zit veel ruimte tussen de bijeenkomsten zodat je alles goed kunt toepassen in je eigen omgeving.
De workshops zijn voor volwassenen en jong volwassenen.

Het aanbod wisselt regelmatig, zodat er altijd weer iets interessants voor je bij zit.

Kleine groepjes

Er wordt gewerkt in kleine groepjes met maximaal 6 deelnemers. Zo is er altijd voldoende individuele aandacht voor iedereen.

Privé activiteit

Vaak is het ook mogelijk om voor een eigen groepje van minimaal 5 personen een activiteit te organiseren. Dit kan bijvoorbeeld een meditatieles zijn met vriendinnen of een workshop met familieleden. Als je daar interesse in hebt kun je altijd even vrijblijvend  contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hier het actuele aanbod van activiteiten.