Bachbloesemtherapie, Meditatie, Coaching, Begeleiding HSP en Persoonlijke ontwikkeling

Beethovengaarde 90 5344 CK Oss

De BachBloesemtherapie is begin vorige eeuw ontwikkeld door de arts Edward Bach.

Eenvoudig en puur

Het uitgangspunt van Bach is dat een ziekte in de meeste gevallen ontstaat door een onbalans in het lichaam. Deze onbalans wordt veroorzaakt door een bepaalde gemoedstoestand zoals Bach dit noemt. Voorbeelden hiervan zijn angst, onzekerheid, controle houden, een laag zelfbeeld of perfectionisme.

In al die jaren zijn wereldwijd zeer goede resultaten bereikt met de BachBloesemtherapie.

De therapie is eenvoudig en puur.
De Bachremedies kunnen prima gebruikt worden in combinatie met andere medicatie en ze hebben geen bijwerkingen.

Ze is heel geschikt voor hooggevoelige mensen.

Goede resultaten

Goede resultaten kunnen al in zeer korte tijd bereikt worden. In de meeste situaties zijn 3 a 4 afspraken, met hiertussen telkens een maand, al voldoende om een goede balans te bereiken. Het traject is dus kort.
We werken op maat. Dus wil je meer begeleiding of bijvoorbeeld HSP coaching gecombineerd erbij dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Het flesje BachBloesemremedie wordt tijdens een consult op maat voor jou samengesteld. Een consult vindt afhankelijk van jouw wens plaats in de praktijk in Oss, telefonisch of via Skype.

Afspraak maken

De eerste afspraak, inclusief intakegesprek, zal bij volwassenen ongeveer anderhalf uur duren. De vervolgafspraken duren vaak korter.

Bij kinderen wordt in overleg met de ouders de aanpak besproken, zodat deze zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de ouders en het voor het kind zo min mogelijk belastend is. Vaak vinden kinderen het na de eerste afspraak het zelfs leuk om te komen. In sommige situaties kan er echter ook voor gekozen worden om het flesje samen te stellen zonder dat het kind in de praktijk hoeft te komen.

Wil je een afspraak maken of meer informatie neem dan contact met ons op.