Bachbloesemtherapie, Meditatie, Coaching, Begeleiding HSP en Persoonlijke ontwikkeling

Mekelenkamplaan 31 5345GL Oss

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Fijne groep. Leuk om andere mensen en hun ervaring met spiritualiteit te zien.
Cursiste cursus Persoonlijke Ontwikkeling, mei 2019.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Klein groepje en veel persoonlijke aandacht.
Cursist cursus Persoonlijke Ontwikkeling, mei 2019.

 

Workshop Prikkels
Een hele prettige sfeer, fijne groep, ook voor mij als persoon die reeds enige tijd met spiritualiteit bezig is nog zeer leerzaam. Wat ik heel mooi en positief vind aan jou, Sasja, is dat je het proces zo de ruimte gaf, niet pretendeert de wijsheid in pacht te hebben, iedereen perfect in zijn waarde laat, en inbreng van eenieder toejuicht en waardevol vindt!!
Sasja is een prettige, sociale vrouw die heel goed weet waar ze het over heeft. Ze weet tijdens de cursus de rust te behouden en geeft iedereen de ruimte die hij of zij nodig heeft zonder de groep tekort te doen. Sasja benadert zaken positief en is duidelijk een ervaringsdeskundige die ons laat meeliften op haar deskundigheid en tools om te dealen met bepaalde zaken. Sasja, hartelijk bedankt… je bent een Topper!!
Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, april 2019.

 

Meditatie
In oktober ben ik gestart met de cursus Meditatie voor iedereen. Het was voor mij een hele fijne eerste kennismaking met meditatie.
Het gaf mij nieuwe inzichten en ik kwam eraltijd ontspannen van terug.
Een echte aanrader!
Cursiste Meditatie voor iedereen, maart 2019.

 

Meditatie
De cursus bij Sasja heeft ervoor gezorgd dat ik heb leren mediteren, inspirerende mensen heb ontmoet en heel veel positieve gevoelens heb mogen ervaren.
Het heeft me het inzicht gegeven dat meditatie echt goed is voor meer balans in het leven. Ik keek uit naar de avonden alsof ik een avondje uit ging.
Cursiste Meditatie voor iedereen, maart 2019.

 

Bachbloesemtherapie en coaching
Voor iedereen die twijfelt wel of niet naar Sasja: gewoon doen!
Onze hond is heel veel rustiger geworden buiten, en meer op mij gericht. Daardoor zijn de uitvallen naar andere honden een stuk verminderd.
Dankzij de Bach druppels en de juiste tips.

En ook voor mijzelf hebben de druppels en adviezen goed geholpen.
Het voelt meteen goed aan als je bij Sasja binnen zit. Geen druk, vertellen wat je kwijt wilt, of niet, het is altijd goed.
Het was voor mij een zeer positieve ervaring die ik iedereen kan aan raden.
Dank je wel Sasja!
Begeleiding hond en begeleiding klant, coaching en Bachbloesemtherapie, maart 2019.

 

Begeleiding HSP
Bedankt voor alles, de fijne gesprekken en de coaching, tips en simpele trucs voor mijn hoogsensitiviteit. Deze hebben mij erg geholpen om beter met prikkels om te gaan en mijn energie te bewaren. En voor de passende samenstelling van de druppels en daarbij horende kenmerken, welke erg verrassend herkenbaar waren. We zien elkaar vast nog eens.
Klant Begeleiding HSP, Coaching en Bachbloesemtherapie, maart 2019.

 

Begeleiding HSP
Nooit verwacht maar wat ben ik blij met PureSpirit. Mijn klachten zijn helemaal verdwenen…
Het was elke dag beangstigend als ik bijvoorbeeld een winkel instapte of achter het stuur moest.
Fijn dat ik geleerd heb om mezelf af te sluiten!
SUPER BEDANKT SASJA !!!
Klant Begeleiding HSP en Bachbloesemtherapie, februari 2019.

 

Begeleiding HSP
Mijn zoon van 14 en ik hebben Sasja als een warm persoon met een rustige stem ervaren tijdens onze gesprekken. Ze luistert goed, denkt goed mee en voelt dingen goed aan. Als ze zelf ergens geen oplossing voor weet dan doet ze moeite om je te verwijzen naar andere hulpverleners of wil ze daar zelfs zélf tijd en energie in steken. Ook gaf ze mijn zoon de ruimte en mogelijkheid om altijd contact met haar op te nemen als hij het ergens moeilijk mee heeft of vragen heeft.
Al met al fijn om zo iemand te kennen in je eigen woonplaats.
Moeder klant Begeleiding HSP en Bachbloesemtherapie, februari 2019.

 

Bachbloesemtherapie en Coaching
Sasja heeft mij geholpen met het verwoorden van mijn problemen en angsten, waar ik op dat moment tegen aan liep. Met het verwoorden van obstakels is al een grote stap genomen naar heling en persoonlijke groei.
In het vervolg gaat er per sessie net als bij een ui laagje voor laagje aan overbodige ballast eraf, om in het vervolg bij de kern te komen en vanuit daar te kunnen groeien.
Zo ervaar ik mijn contact met Sasja!
Ik kan nu steeds beter stap voor stap oprecht voor mijzelf kiezen.
Wat als gevolg heeft dat ik een gelukkiger en leuker persoon voor mijn familie en vrienden ben. Zo hebben ook zij indirect baat bij mijn groei en ontwikkeling. Dus daar blijkt niets egoïstisch aan te zijn, zoals ik steeds wilde geloven.
Tnx
Klant Bachbloesemtherapie en coaching, februari 2019.

 

Meditatie Extra
Mediteren in een liefdevolle omgeving.
Cursiste Meditatie Extra, januari 2019.

 

Meditatie Extra
Al vele jaren kom ik bij Sasja. De geleide meditaties zijn erg fijn, elke maand kijk ik er weer naar uit.
Na de meditatie nog een inzichtkaartje, het heeft mij al heel veel moois gebracht.
Het is erg gezellig, een mooi kado voor jezelf elke maand weer.
Cursiste Meditatie Extra, januari 2019.

 

Meditatie Extra
Misschien niet een heel voor de hand liggende vergelijking maar ik moet opeens aan een uitdrukking van Bassie en Adriaan denken en dan wat Bassie altijd zei. “Dat ga ik eventjes aan de binnenkant van mijn ogen bekijken!”.
Dat is precies wat ik bij Sasja ook doe. Even te rade gaan bij mezelf, contact maken met mezelf. De buitenwereld even niet laten bestaan. Phoe, alleen dat al ontspant!
In de fijne ruimte van Sasja, horen we allemaal hetzelfde verhaaltje en dezelfde muziek tijdens de geleide meditatie, toch hebben we allemaal een heel andere reis gemaakt.
Omdat het heel veilig en vertrouwd voelt is het makkelijk om onze reisverslagen te delen met elkaar en zo ook te leren van elkaar. Maar deel je het liever niet, dan is dat ook prima, je zit er tenslotte voor jezelf. De avonden bij Sasja, die gun ik iedereen.
Cursiste Meditatie Extra, januari 2019.

 

Meditatie
Goede cursus die rust geeft en inzichten in jezelf.
Cursiste Meditatie voor iedereen, september 2018.

 

Meditatie
Leerzaam, Sasja brengt veel rust over en dat heb ik als zeer prettig ervaren.
Cursiste Meditatie voor iedereen, september 2018.

 

Meditatie
Erg leerzaam, prettige sfeer en zou het veel mensen aanraden.
Cursiste Meditatie voor iedereen, september 2018.

 

Meditatie
Fijne momenten gehad met gelijkgestemde personen.
Cursiste Meditatie voor iedereen, september 2018.

 

Meditatie jongeren
Ik ga heel graag naar de meditatie bij Sasja.Sasja is een hele lieve juf en we hebben een heel leuk groepje.
Voor de meditatie kletsen we altijd even met het hele groepje, dat vind ik erg gezellig.
En na de meditatie voel ik me altijd heel rustig en fijn.
Cursist Meditatie voor jongeren, juni 2018.

 

Meditatie jongeren
In mijn hoofd is het altijd heel druk, maar van de meditatie bij Sasja word ik rustig.
Sasja begrijpt de dingen goed en heeft veel geduld. Ze is heel rustig en aardig!
Cursiste Meditatie voor jongeren, juni 2018.

 

Meditatie jongeren
Ik heb altijd zin om naar de cursus bij Sasja te gaan.
Cursist Meditatie voor jongeren, juni 2018. .

 

Meditatie jongeren
Ik vind het echt heel leuk en we hebben een fijn groepje.
Ik word er rustig van in mijn hoofd en dat blijft een paar dagen na de cursus ook nog zo.
Cursist Meditatie voor jongeren, juni 2018.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
’s Morgens ben ik al blij als ik ’s avonds naar Sasja ga en dat is al jaren zo. Een avondje voor mezelf, even inchecken en zien wat er speelt maar ook ontspannen en fijne gesprekken voeren met de groep.
Sasja is een warme, lieve, betrokken vrouw die het heel helder ziet. Het is ook nog eens heel gezellig en hard gelachen wordt er ook!
Cursiste cursus Persoonlijke Ontwikkeling april 2018.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Liefdevol en warme omgeving, waarin iedereen zichzelf mag zijn.
Cursiste cursus Persoonlijke Ontwikkeling, februari 2018.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Ik ben weer een stukje dichter bij mezelf gekomen.
Dank je wel…
Cursiste cursus Persoonlijke Ontwikkeling, februari 2018.

 

Bachbloesemtherapie
Sasja heeft mij geholpen om meer persoonlijk inzicht te krijgen aan de hand van de (Bachbloesem) kaarten in combi met Bachbloesem. Zoals vaak bleek nu ook weer dat lichamelijke klachten te herleiden zijn naar emotie en gevoel wat vaak dieper zit. Het heeft mij ontzettend geholpen in zelfreflectie en daardoor weer meer energie te krijgen en goed in mijn vel te komen zitten, maar ook meer zelfacceptatie… Kortom het is veel meer dan een praktische oplossing voor iets wat naar de oppervlakte komt
Klant Bachbloesemtherapie, november 2017.

 

Meditatie jongeren
Lieve Sasja, bedankt voor de de afgelopen cursus.
We lopen nu al een paar jaartjes bij jou rond. Ik vind het nog steeds zo ontzettend fijn!
Daarvoor wou ik je erg bedanken!
Cursiste Meditatie voor jongeren, juli 2017.

 

Meditatie jongeren
Lieve Sasja, onwijs bedankt voor het afgelopen jaar, de mooie gesprekken en wijze lessen.
Bedankt, ik heb er veel aan gehad!
Cursiste Meditatie voor jongeren, juli 2017.

 

Bachbloesemtherapie
Lieve Sasja, het was super leuk,ik vond vooral de kaarten leuk. Verder waren de gesprekken ook leuk en gezellig.
Ik kan me veel beter concentreren en ik ben niet zo snel meer afgeleid door de druppels van Bach.
En de druppels zijn ook nog eens lekker. Groetjes Suus.
Klant Bachbloesemtherapie, juni 2017.

 

Bachbloesemtherapie
Nadat onze dochter 3 jaar geleden heel ziek is geweest. Was ze emotioneel veranderd. Ze huilde snel was op alles en iedereen boos, kort lontje, negatief.
Maar voelde zich ook eenzaam en niet begrepen. Er was altijd strijd over zelfs kleine dingen.
Nadat de juf van Suus ons over u had verteld hebben wij contact opgenomen. En vanaf toen (maart 2017) en 3 Bach therapieën verder hebben wij een herboren kind die weer in balans is en geniet van het leven.
Dankzij alle handvatten en de Bach druppels die jij hebt aangereikt staat ze weer positief in het leven.
Daarvoor onze hartelijke dank Sasja.
Moeder Klant Bachbloesemtherapie, juni 2017.

 

Meditatie
Heel fijn voor mensen die “blijven hangen” in een bepaald gevoel. Sasja denkt echt met je mee en doet er alles aan om je te helpen (bijvoorbeeld even een kaartje uitkiezen).
Cursiste Meditatie voor iedereen, mei 2017.

 

Meditatie
Vind het fijn dat je het ook thuis kunt doen. Je wordt er lekker rustig van.
Cursiste Meditatie voor iedereen, mei 2017.

 

Meditatie
Ik kan zo heerlijk ontspannen en meegaan. Soms zo fijn dat ik weg zweef….
Cursiste Meditatie voor iedereen, mei 2017.

 

Meditatie jongeren
Ik vind de cursus Meditatie voor jongeren bij Sasja altijd heel gezellig. Het is fijn om met leeftijdsgenoten bij elkaar te zitten. Ook word ik er rustig van in mijn hoofd.
Cursist cursus Meditatie voor jongeren, maart 2017..

 

Meditatie
Ik heb er erg van genoten en de cursus heeft me meer inzicht gegeven in mezelf. Zeker omdat je de meditatie bespreekt met de andere cursisten.
Cursiste cursus Meditatie voor iedereen, maart 2017.

 

Meditatie
Sasja, bedankt voor de prettige lessen. Ze hebben me veel inzicht gegeven over mezelf en me laten inzien hoe prettig mediteren is en hoe ik bepaalde zaken in het dagelijkse leven anders moet benaderen. Ik ben er zelfs beter door gaan slapen. Heerlijk!
Cursiste cursus Meditatie voor iedereen, maart 2017.

 

Bachbloesemtherapie
In totaal zijn wij twee keer geweest voor onze dochter van 7 jaar oud. Onze dochter is heel gevoelig en legt de lat in veel dingen hoog voor zichzelf. Wij merken na de behandeling van de druppels dat zij die lat wat minder hoog legt en dat zij ook wat meer geaard is. Lieve Sasja dankjewel.
Mama Sophie Klant Bachbloesemtherapie, maart 2017.

 

Bachbloesemtherapie
Mijn dochter is hoogsensitief en was voor ’t slapen gaan altijd druk in haar hoofd, waardoor ze ’s avonds moeilijk in slaap kon komen. Na een kennismakingsgesprek met Sasja voelde het voor ons goed aan om met haar Bach bloesem te gaan gebruiken.
Al na een paar dagen merkten we dat onze dochter de dingen makkelijker van zich af kon zetten en sneller in slaap kon komen.
Sasja geeft ook goed advies over wat we nog meer zouden kunnen doen. Ik ben blij dat we Bach bloesem zijn gaan gebruiken bij onze dochter, ze is nu minder moe, kan beter relativeren, zet de dingen van de dag makkelijker van zich af en als het niet lukt zoals zij het wil, is ze niet meer zo snel overstuur.
Moeder van klant Bachbloesemtherapie, november 2016.

 

Meditatie kinderen
Over de trollen vond ik wel leuk. De trollen waren slecht en de elfjes waren goed. Zij konden vliegen. De elfjes bestuurden de trollen door op de rug te gaan zitten. Ik vond het leuk om te fantaseren hoe het verhaal eruit zag. Dat was niet moeilijk om te doen.
Cursist cursus Meditatie voor kinderen, oktober 2016.

 

Bachbloesemtherapie
Toen ik voor de eerste keer naar Sasja ging, vond ik dat heel spannend. Maar toen we bezig waren was de spanning weg. Ik vind het nog steeds heel erg raar dat de kaarten en druppels  je kunnen helpen. maar het werkt echt. Ik ben goed geholpen door Sasja en daar ben ik echt heel blij mee. Ze geeft niet alleen druppels maar ze geeft ook tips. Toen ik voor de laatste keer bij Sasja was, was ik heel blij dat alles heeft geholpen en dat het klaar is. Ik vond het ook heel jammer, want ik vond Sasja heel aardig. Maar ik weet dat ik altijd welkom ben.
Klant Bachbloesemtherapie (11 jaar), oktober 2016.

 

Bachbloesemtherapie
Sasja heeft ons enorm geholpen met de problemen waar onze dochter mee zat. Ze luistert goed, neemt de tijd en blijft zoeken naar de beste manier om haar te helpen. Onze dochter staat door de hulp van Sasja veel steviger in haar schoenen en haar slaapproblemen zijn verleden tijd. Ze heeft waardevolle tips gekregen voor de rest van haar leven en heeft veel gehad aan de fijne gesprekken met Sasja.
Moeder van klant Bachbloesemtherapie, oktober 2016.

 

Meditatie
Heerlijke rustgevende avonden.
Bezig zijn met jezelf op een onzichtbare diepgaande manier.
Cursiste cursus Meditatie voor iedereen, september 2016.

 

Bachbloesemtherapie
Een bijzondere ervaring was het toen we een paar maanden geleden bij Sasja binnen kwamen en kennis maakte met de bachbloesems. Sindsdien is er, dankzij de druppels, de tips van Sasja en onze aanpassingen als ouders, meer rust in het lijf van mijn zoon Mees. Nu gebruiken we af en toe de rescue druppels en dat gaat prima. Bedankt Sasja!
Moeder van klant Bachbloesemtherapie, oktober 2016.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Het was prettig om in een informele setting maandelijks met spirituele thema’s bezig te zijn. Door te luisteren en te delen heb ik veel geleerd over mezelf en over hooggevoeligheid in het algemeen.
Cursiste cursus Persoonlijke Ontwikkeling, juli 2016.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Na Meditatie voor iedereen en vervolgens een cursus Meditatie Extra was dit een heerlijk vervolg met tegelijkertijd nieuwe onderwerpen die in de eerdere cursus niet aan bod kwamen…
Aanrader!
Cursiste cursus Persoonlijke Ontwikkeling, juli 2016.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Ik vond het een fijne cursus omdat ik weer een kant van mezelf heb gevonden die ik wil blijven ontwikkelen.
Ik vond de korte meditatie erg fijn maar ook de onderwerpen die per les zijn behandeld spraken mij aan.
Cursiste cursus Persoonlijke Ontwikkeling, juli 2016.

 

Bachbloesemtherapie
Hallo,
Ik kwam bij Sasja met mijn zoon van 12 jaar die dit schooljaar de overstap had gemaakt naar het voortgezet onderwijs. Hij bleek na enige tijd erg veel problemen te hebben met de afstand naar school en het loslaten van mij, zijn moeder. Erge zorgen, onzekerheid en angsten kwamen bij hem naar boven. Op dat moment zijn wij bij een jeugdpsychologe terecht gekomen.
Zoekende naar nog meer mogelijkheden om hem te helpen, kwam ik op de website van Sasja terecht door haar bachbloesemtherapie. Dit sprak me wel aan. Baadt het niet schaadt het niet, dacht ik. Na overleg met de jeugdpsycholoog en van haar de reactie gekregen hebbende dat zij wel vaker hele goede resultaten met betrekking van Bachbloesem had ervaren bij kinderen, zijn wij naar Sasja gegaan.
Om mijn zoontje in eerste instantie te sparen, weer zijn verhaal uitgebreid te moeten doen en aanhoren, ben ik eerst zelf naar Sasja geweest en heb ik samen met haar een hele lijst met vragen doorlopen met betrekking tot mijn zoon. Hier opvolgend stelde Sasja het eerste flesje Bachbloesem samen.
Ik kon het eerst niet geloven, maar na een paar dagen zag ik mijn zoon veranderen en zich minder gespannen en bezorgd voelen.
Heel fijn. Na vier weken terug samen met hem en samen met Sasja en nieuw flesje samengesteld. Hier reageerde hij wat minder gunstig op en voelde zich vrij snel weer wat onrustig worden. Toch de periode afgemaakt, aangezien het soms ook met een reden kan zijn dat het even wat minder gaat. Vervolgens flesje drie samengesteld, waarop hij weer heel prettig in zijn vel kwam te zitten. Van flesje drie ook nog flesje vier met dezelfde samenstelling laten maken, waarbij ik merk dat hij het nu steeds minder gebruikt en toch redelijk goed in zijn vel zit. Wij hebben deze methode als zeer prettig ervaren en ons laten verrassen door de effecten van de samengestelde flesjes Bachbloesem.
Sasja komt in de gesprekken ook heel rustig en overtuigend over en heeft naast de Bachbloesem ook nog enkele bruikbare tips aangeleverd om het voor mijn zoon wat makkelijker te maken om met zijn situatie om te gaan.
Al met al een heel positief resultaat, waarvoor wij allemaal erg dankbaar zijn.
Moeder klant Bachbloesemtherapie, juli 2016.

 

Meditatie
Hele fijne eerste kennismaking met het fenomeen meditatie. Gezellige en ontspannen sfeer in een kleine groep waarbij toch ook oog is voor iedereen individueel.
Cursiste cursus Meditatie voor iedereen, april 2016.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
De cursus PO was voor mij echt een heel mooi begin gezien mijn redelijk blanco kennis op het gebied van spiritualiteit.
Heel leuk om hier op deze manier mee kennis te maken en te ontdekken waar je eigen krachten liggen. Sasja bedankt!
Cursiste cursus Persoonlijke Ontwikkeling, april 2016.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Met veel plezier heb ik de cursus Persoonlijke Ontwikkeling gevolgd bij Sasja. De bijeenkomsten waren voor mij rustmomenten in de drukte van de dag. In een klein groepje bespraken we telkens een ander onderwerp. Ook was er ruimte om te delen wat ons op dat moment bezighield. Er was een fijne, open en ongedwongen sfeer. Zeker een aanrader!
Cursiste cursus Persoonlijke Ontwikkeling, april 2016.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Het is enorm bijzonder dat je er achter komt dat je veel meer in je hebt dan dat je denkt. Puur door alleen tijd voor jezelf te maken en je op jezelf te richten.
Cursiste cursus Persoonlijke Ontwikkeling, april 2016.

 

Bachbloesemtherapie
Dit jaar ben ik naar de middelbare school gegaan. Dat was een grote verandering voor mij. Op de basisschool was het veel minder druk. Toen had ik veel meer vrije tijd. Nu ik op de middelbare school zit, moet ik veel harder werken en veel toetsen maken. Daardoor heb ik minder tijd voor mezelf. Dat vind ik soms heel lastig. Sasja heeft mij geholpen om meer rust te krijgen in mijn hoofd. Samen met mama heb ik gesprekken gehad met haar en druppeltjes gekregen. Sindsdien gaat het een stuk beter! Ik voel me vrolijker, heb meer rust en ik haal betere cijfers; voor de laatste toetsweek zelfs allemaal voldoendes. Ik ben blij dat ik naar Sasja ben gegaan.”
Klant Bachbloesemtherapie (13 jaar), april 2016.

 

Meditatie kinderen
Ik vind leuk om te kleuren en ik vind de groep gezellig. Lekker ontspannen..
Cursiste Cursus Meditatie voor kinderen, maart 2016.

 

Meditatie kinderen
Ik vind de cursus leuk; we tekenen en ik vind de bubbel leuk.
Cursiste Cursus Meditatie voor kinderen, maart 2016.

 

Bachbloesemtherapie
Door de Meditatiecursus kreeg ik meer rust en inzicht in mezelf. Een fijne groep en goede begeleiding van Sasja. Sasja geeft iedereen de ruimte en ik voelde me bij haar ook meteen op mijn gemak.
Naast de Meditatie extra cursus heb ik bij Sasja ook een privéconsult gehad met Bachremedies. Dit was een fijn gesprek waarbij veel dingen nog iets duidelijker werden voor mij. De op maat gemaakte Bachremedie helpt me meer rust te vinden en meer in balans te blijven.
Cursiste Meditatie Extra en klant Bachbloesemtherapie, december 2015.

 

Bachbloesemtherapie
Ik ben voor mijn drie jarige dochter naar Sasja gegaan. Mijn dochter is gevoelig en wijs voor haar leeftijd. Ik liep tegen een aantal dingen aan, waarvan ik het jammer vond dat ze mijn dochter in het dagelijks leven belemmerden. Ze vond het bijvoorbeeld moeilijk om mij los te laten, oa bij de speelzaal. Ze kwam moeilijk in slaap, vertelde dat ze erg verdrietig was geweest omdat ze in de couveuse had gelegen. Kortom, ze kon niet haar ware zelf zijn.
Het fijne van de bachbloesems vind ik dat het een hele zachte manier is om het kind te laten helen, zonder woorden. Je kindje hoeft niet eens mee omdat je als ouder prima in staat bent om samen met Sasja in te voelen wat je kind nodig heeft. Ze is daarbij heel klantgericht: geeft goede uitleg, respecteert jouw gevoel en ‘zorgt’ ook na het consult nog voor je kind door te informeren hoe het gaat over de email.
Moeder klant Bachbloesemtherapie, november 2015.

 

Bachbloesemtherapie
Ik ben met mijn zoontje van 6 jaar naar Sasja gegaan omdat hij veel last had van een laag zelfvertrouwen en heel veel moeite had met afscheid nemen. Hij vond het eerst wel spannend maar was al snel op zijn gemak gesteld door Sasja. Door de Bachbloesems gaat hij nu zelfstandig op school de klas in. Bij zwemles gaat hij nu ineens stappen vooruit. Prachtig om te zien dat je hem hiermee zo goed kan helpen. Wat eerst elke dag een worsteling was is nu een makkie. Dankjewel Sasja.
Moeder klant bachbloesemtherapie, oktober 2015.

 

Workshop Prikkels
Eindelijk is het mij duidelijk waar ik last van heb. Zelf heb ik nog nooit stilgestaan bij het feit dat ik wellicht hoog sensitief zou kunnen zijn. En ben er dus pas heel laat achter gekomen. Om nu eindelijk te oefenen om jezelf af te sluiten is voor mij een hele grote sprong vooruit.
Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, september 2015.

 

Workshop Prikkels
Mijn vriendin heeft mij gevraagd om hier mee naar toe te gaan. Ik heb mijzelf voor deze avond niet voorbereid door bijvoorbeeld naar je site te gaan of meer info over jou te vragen aan mijn vriendin. Ik heb het van het moment laten afhangen en keek wel wat er op mij af zou komen. En dat is mij goed bevallen.
Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, september 2015.

 

Workshop Prikkels
Ik heb een positieve ervaring gehad met de Workshop Beter omgaan met prikkels. Een klein groepje met voor iedereen aandacht. Met duidelijke informatie en wat opdrachten die je maakt zodat je weer wat bewustwording krijgt. Sasja is een leuke, rustige vrouw die jou graag wil helpen (hulpvraag).
Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, september 2015.

 

Bachbloesemtherapie
Sasja is heel aardig en ze heeft lekkere thee.
Ook heeft ze kaarten waarvan ik steeds mag kiezen
welke mooi zijn of niet mooi zijn of waar ik over twijfel.
Deze horen dan weer bij flesjes waar ik druppels van
krijg (Bach Bloesem). Deze slik ik 3x per dag en dan
4 druppels. Ik merk zelf niet zoveel van de druppels
maar mama vindt van wel. Zij vindt dat ik vrolijker ben
en niet meer zo bang. Ik durf ook steeds beter
voor mezelf op te komen. En ik denk zelf aan dingen,
bijvoorbeeld wanneer ik mijn druppels moet pakken.
En ook doe ik veel meer zelf,bijvoorbeeld ’s morgens
aankleden, wassen en tanden poetsen.
Mama vindt dit fijn en ik ook.
Dankjewel Sasja !”
Klant Bachbloesemtherapie (11 jaar), augustus 2015.

 

Rust voor kinderen
Via Cursusnet is mijn zoontje (11 jaar) gestart met een cursus Rust in  je hoofd.
Hij gaat er erg graag naar toe. Hij leert oefeningen waar hij veel  aan heeft.
Zeker op school gebruikt hij de oefeningen vaak om wat meer rust te krijgen
en zich wat beter af te sluiten van zijn omgeving. Sasja bedankt hiervoor.
Moeder cursist Cursus Rust in je hoofd, juli 2015.

 

Bachbloesemtherapie
Halverwege de brugklas zat onze dochter helemaal niet lekker in haar vel. Ze wilde alleen nog maar rust, ze moest veel huilen, was erg moe en  onzeker over alles.
Gelukkig konden we snel bij Sasja terecht. Sasja is een lief, begripvol  en warm mens.
Ze stelde onze dochter meteen op haar gemak en we hebben een heel fijn gesprek met haar gehad.
Aan het einde van het gesprek gaf Sasja ons Bachbloesemdruppels mee.
En het is niet te geloven maar binnen enkele dagen ging het al veel  beter met onze dochter.
Ze is na het gesprek en het gebruik van de druppels veel opener geworden en kan zich beter uitten.
Heel fijn dat ze zich weer beter voelt. Wij zijn heel blij dat Sasja ons zo goed geholpen heeft.
Moeder klant Bachbloesemtherapie, juli 2015.

 

Bachbloesemtherapie
Voor jezelf zorgen betekent op zijn tijd mooie nieuwe kleren, een make-upje of een lekker geurtje…
Voor mij betekenen ook de gesprekken met Sasja goed voor mezelf zorgen.
Zodat ook mijn innerlijke schoonheid de kans krijgt om zich te ontwikkelen.
Klant Bachbloesemtherapie, juli 2015.

 

Diversen
Indien je meer innerlijke aandacht wilt voor jezelf dan is een programma volgen bij Pure Spirit erg fijn. Je komt er als een ander mens vandaan. Sasja bedankt voor alle avonden die ik bij jouw praktijk heb doorgebracht.
Cursiste diverse cursussen en workshops, juni 2015.

 

Coaching
Met hulp van Sasja heb ik meer rust gevonden in mijn leven, zowel op privé- als werkgebied. Ik ben in een periode van vier maanden vier keer bij haar geweest voor individuele coachings- en begeleidingsgesprekken. Sasja nam alle tijd en luisterde aandachtig naar mijn verhaal. Ze doorzag mijn ‘knelpunten’ en hielp mij telkens een stapje verder op weg. Als ik tussen de gesprekken door nog vragen had, kon ik altijd bij haar terecht via e-mail. In deze vier gesprekken heb ik al mijn doelen behaald.

 Ik heb de begeleiding van Sasja als heel prettig ervaren. Sasja is betrokken, geduldig en oprecht geïnteresseerd. Ze werkt professioneel en haar werkruimte straalt rust uit. Alleen al daar zijn is heerlijk! Mocht ik in de toekomst weer eens behoefte hebben aan ondersteuning, dan zal ik zeker weer een afspraak maken met haar.
Klant Coachingstraject, juni 2015.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Voor mij was de indrukwekkendste de ervaring die ik kreeg bij de foto!
En natuurlijk dat ik mijn vader voelde in de meditatie.
Cursiste Cursus Persoonlijke Ontwikkeling, mei 2015.

 

Rust voor kinderen
Sinds een half jaar heeft het “gedrag” en emotionele reacties van mijn dochter, een naam! Ze is hooggevoelig! Hsk!

Veel op internet gelezen en zo kwam ik op de site van Pure Spirit! Contact gezocht ivm de cursus Rust in het Hoofd voor kinderen. Mijn dochter is ingestroomd! Echt geweldig! Ze was zo enthousiast! Dus ook door met de vervolgcursus.
Sasja vertelde over Bachbloesem! Hiervoor een afspraak gemaakt. Het is echt heel bijzonder. Mijn dochter is echt veranderd. Bijzondere ervaring.
Moeder cursiste  Cursus Rust in je hoofd en klant Bachbloesemtherapie, mei 2015.

 

Meditatie kinderen
Ik vind de cursus fijn omdat ik merk dat ik veel rustiger word in mijn hoofd. Wat ik bij Sasja leer probeer ik ook op school.
Cursiste combicursus Meditatie voor kinderen/Rust in je hoofd, februari 2015.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Twijfel je of meditatie iets voor je is? Dat snap ik. Dat deed ik ook. Deed. Want nee hoor, je hoeft helemaal niet in lastige kleermakerszit, je mag gewoon lekker zitten op een stoel. En kan je niet aan niks denken, en denk je dat je daarom niet kan mediteren? Tja, aan niks denken, dat lukt bijna niemand. Dat is niet erg. En daar is de meditatie gelukkig niet afhankelijk van.
Sasja neemt je tijdens haar geleide meditaties mee op reis. Door mee te doen met haar rustige en voor iedereen prima te volgen stappen (en als je een stap mist, of als een stap niet lukt, dan is dat helemaal niet erg!) krijg je vaak toegang tot een prachtig en wonderlijk deel van jezelf. Alsof je droomt terwijl je wakker bent.
Het is zo bijzonder wat ik allemaal heb gezien, gevoeld en beleefd in die relatief korte maar prachtige reizen. Na de meditatie krijg je altijd de gelegenheid over je ervaring te praten. Sasja is er erg goed in je te helpen met de vragen die je nog hebt. Dat geeft prachtige inzichten. En die mag je als cadeau mee naar huis nemen. Niet twijfelen over meditatie, gewoon doen!
Cursiste Cursus Persoonlijke Ontwikkeling, februari 2015.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Ik begon deze cursus op aanraden van mijn zus. Mijn zus die helemaal thuis was in het wereldje van mediteren en hooggevoeligheid. Ik daarentegen was de sceptische van het gezin en hoewel ik zeker geïnteresseerd was in alles wat mijn zus vertelde, was ik ook erg bang dat ik totaal niet op mijn plek zou zijn als ‘ongelovige en aardse thomas’. Het tegenovergestelde was waar.
Sasja weet je op een natuurlijke manier compleet op je gemak te stellen. Ik leerde al snel dat ik juist moest leren te ‘aarden’ en ik merkte dat er niets zweverigs is aan mediteren en luisteren naar de signalen die je lijf je geeft. Ik ben heel blij dat ik de stap in het onbekende heb gezet en dat Sasja er was om de weg te wijzen.
Cursiste Cursus Persoonlijke Ontwikkeling, januari 2015.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
De cursus Persoonlijke Ontwikkeling is een aanvulling op de meditatie. Je kunt net wat meer bespreken en je gaat verder in je eigen ontwikkeling met betrekking tot je hoog gevoeligheid. Je leert je kwaliteiten kennen en er meer gebruik van maken.
Het is een fijne avond voor mensen die meer willen leren.
Cursiste Cursus Persoonlijke Ontwikkeling, januari 2015.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Prima manier om te leren om gevoel en denken te scheiden.
Na twee uurtjes Persoonlijke Ontwikkeling kom ik heerlijk ontspannen thuis.
Cursiste Cursus Persoonlijke Ontwikkeling, januari 2015.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Ik heb al enkele meditatiecursussen gevolgd bij Sasja. De laatste was samen met mijn 2 zussen en 2 vriendinnen. Dat maakte het helemaal bijzonder omdat we nu ook echt als groep er waren maar ook ieder individueel in de groep.
Sasja maakt altijd tijd… of beter gezegd… ‘ze maakt tijd weg’. Het doet er even niet toe, de avond is klaar als het klaar voelt.
Ik hou van de reizen die we maken vanuit haar praktijkje. Ik hou van de muziek, de thee en de spaarlampen die langzaam meer licht gaan geven als ze na de meditatie weer aangaan.
Ik neem dit pareltje mee.
Cursiste Cursus Persoonlijke Ontwikkeling, januari 2015.

 

Zelfvertrouwen kinderen
Het was leuk en gezellig. Sasja weet veel over hooggevoelige kinderen (HSK), ik heb er veel van geleerd. Ook was het fijn om met andere HSK’s over ervaringen te praten.
Cursiste Cursus Meer Zelfvertrouwen, januari 2015.

 

Zelfvertrouwen kinderen
Ik vind het fijn en gezellig!
Cursiste Cursus Meer Zelfvertrouwen, januari 2015.

 

Bachbloesemtherapie
Na een zware en moeilijke tijd ivm ziekte van onze oudste dochter ontwikkelde onze jongste dochter van 10 jaar allerlei angsten. Het naar bed werd een groot probleem omdat ze niet meer alleen durfde te zijn.
Na een gesprek met Sasja hebben we besloten Bachbloesemtherapie bij haar te gaan volgen. Al na een paar weken zagen we een enorm verschil en ging ze zelfs weer alleen slapen. Een aantal maanden later heeft ze geen enorme angsten meer..!
Ze volgt nu de kindermeditatie en ervaart dit als zeer prettig.
Moeder klant Bachbloesemtherapie, januari 2015.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Persoonlijke Ontwikkeling is een aanvulling op Meditatie. Je kunt net nog wat meer bespreken en je gaat verder in je eigen ontwikkeling met betrekking tot je hoog gevoeligheid. Je leert je kwaliteiten kennen en er meer gebruik van maken.
Het is een fijne avond voor mensen die meer willen.
Cursiste Cursus Persoonlijke Ontwikkeling, december 2014.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Een hele fijne cursus voor iedereen eigenlijk. Iedereen beleeft het op zijn eigen manier en dat is prima.
Fijne sfeer, fijne groep, warmte.
Heel veel geleerd over de wereld van hoogsensitieve mensen.
Cursiste Cursus Persoonlijke Ontwikkeling, december 2014.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
In een niet zweverige of vage, wel veilige en warme sfeer heb ik geleerd, ervaren en gedeeld over (mijn) gevoeligheid. Wat me erkenning, zelfacceptatie en zelfvertrouwen heeft gegeven.
Deze ervaringen zijn voor mij toepasbaar in mijn leven van alledag. Het proces van het afgelopen half jaar  sloot aan bij alles waar ik mee bezig was en ben.
Cursiste Cursus Persoonlijke Ontwikkeling, december 2014.

 

Coaching
De bijeenkomsten hebben mij doen nadenken over bepaalde zaken en karakter eigenschappen waarvan ik me niet genoeg bewust was dat ze belangrijk voor me waren. Door goed in kaart te brengen tegen welke ongemakken ik aanliep en vervolgens handvatten aan te reiken om hier mee aan de slag te gaan heeft ze mij enorm geholpen.
Klant Coachingstraject, november 2014.

 

Bachbloesemtherapie
Op school merken de juffen het ook. Hij is open en vrolijk en hij is niet meer zo snel in zichzelf. Hij zegt zelf dat hij blij is van binnen.
Moeder klant Bachbloesemtherapie, november 2014.

 

Meditatie
Bij Pure Spirit kom je tot rust……..
Cursiste Cursus Meditatie voor iedereen, oktober 2014.

 

Coaching
“Het leven is mooi, echter wanneer er onbalans ontstaat door een situatie of voorval waar je geen invloed op hebt, dan kan dat veel effect hebben op je geluk en je dagelijkse welzijn.
Bij Pure Spirit kun je terecht voor handvatten en gesprekken die terug gaan naar de basis waar het in het leven om draait. Sasja is daar zeer gedreven en ervaren in, ze doet alles op gevoel en komt niet met een standaard protocol waar je niks mee kunt. De Bachbloesem therapie heeft daar veel bij geholpen.
Sasja nogmaals dank voor je ondersteuning en inspanningen, het stroomt weer!”
Klant Coachingstraject, oktober 2014.

 

Bachbloesemtherapie
Onlangs hebben wij de Bachbloesemtherapie bij Sasja gevolgd omdat mijn dochter van 14 jaar het erg lastig vond om met haar hoog gevoeligheid om te gaan. Ze kreeg te veel prikkels binnen die ze niet los kon laten en waardoor ze erg belemmerd werd in haar sociale omgeving.

Het was heel bijzonder om te zien hoe zij zelf telkens de goede bloesem uitkoos die zij op dat moment nodig had. Nu we enkele maanden verder zijn zien wij het positieve effect van de Bachbloesemtherapie.
Daarnaast vonden wij het persoonlijke contact met Sasja erg prettig. De gesprekken waren goed en begripvol. Veel dank daarvoor!!
Groetjes: Jolanda
Moeder van een klant Bachbloesemtherapie, september 2014.

 

Meditatie
Ik heb enkele keren hele bijzondere momenten mogen ervaren.
Iets kunnen afsluiten wat ik in mijn leven tot nu toe niet had gekund. Hierdoor kreeg ik rust.
Het is een rijkdom om de dingen hier te mogen ervaren.
Cursiste Cursus Meditatie voor iedereen, september 2014.

 

Meditatie
Ik heb de meditatie als zeer prettig ervaren, met een fijn gevoel weggegaan, heerlijk geslapen en kon niet wachten op de volgende keer!
Cursist Cursus Meditatie voor iedereen, september 2014.

 

Meditatie
Aan het einde van 6 lessen voel ik me verrijkt, dankbaar en koester ik de lessen…
Ik vond het zeer, zeer waardevol!!!
Cursiste Cursus Meditatie voor iedereen, september 2014.

 

Meditatie
Respectvol, warm, wijs, nuchter, praktisch en grappig. Ik hou van die combinatie. Sasja heeft dat.
Ze weet een veilige, fijne ruimte te creëren. Een luchtbel of vacuüm in mijn drukke agenda.
De meditaties zijn kleine innerlijke reizen. De souvenirs bewaar ik zorgvuldig!
Cursiste Cursus Meditatie voor iedereen, september 2014.

 

Bachbloesemtherapie
Bij Sasja heb ik Bach Bloesem druppels gekregen om mij beter te kunnen concentreren.Ook heeft zij mij oefeningen geleerd met een deurtje en een grote bel.In mijn hoofd is het nu minder druk. Het heeft mij echt geholpen!
Bachbloesemtherapie, Meisje 9 jaar, groep 6, juli 2014.

 

Bachbloesemtherapie
Hoe zal ik beginnen…….
Via een kennis zijn wij met onze dochter Noortje bij Sasja gekomen. Ik wist in eerste instantie niet wat er van te verwachten, maar merkte op het moment dat we bij Sasja binnen stapte een moment van rust…. Aan onze Noor kon ik dat ook heel snel merken. Ze luisterde wat Sasja te vertellen had en is toen gestart met het uitzoeken van Bach-kaarten. Aan de hand daarvan heeft Sasja een beeld van onze Noor gekregen en legde dit aan Noortje en mij uit en voor hoe nu verder.
Het klopte precies en we wisten waar aan gewerkt moest worden. Dit hebben we gedaan via de Bachbloesem druppeltjes. Sasja gaf aan Noortje aan dat ze naar behoefte de druppels kon gebruiken en dat deed ze trouw. Op momenten dat Noortje gekwetst wordt door vriendinnen, merken we dat ze meer behoefte heeft en het haar rust geeft om alles beter te handelen.
Ze is samen met haar vriendin Fleur ook op meditatieles geweest en wij hebben op dit moment een andere dochter in huis in de positieve zin van het woord. Wij zijn als ouders super blij met de tip om naar Sasja te gaan en Noortje wil dit nog graag heel lang blijven doen.
Ouders klant Bachbloesemtherapie, juli 2014.

 

Meditatie
Meditatie is heerlijk om je te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Het is slaap komen gaat stukken beter.
Cursiste Cursus Meditatie voor iedereen, mei 2014.

 

Meditatie
Ik vond het erg prettig om wat tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen, zodat je de hectiek van de dag even van je af kan zetten.
Cursiste Cursus Meditatie voor iedereen, mei 2014.

 

Meditatie
Ik stond er in het begin een beetje sceptisch tegenover tot dat mijn vriendin mij dit cadeau heeft gedaan. Voorheen stond ik nooit stil bij mijn gevoel en vloog van hot naar her. Nu heb ik eindelijk mijn rustpunt gevonden en ben ik minder gestressed.
Cursiste Cursus Meditatie voor iedereen, mei 2014.

 

Rust voor kinderen
Ik vond het bij de cursus Rust in je hoofd fijn en gezellig en leuk en ik heb er veel van geleerd.
Cursist Cursus Rust in je hoofd, mei 2014.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Door de meditatie raak ik ontspannen en kan ik echt op mijn gevoel af gaan. Niet denken dus. Ik kan hierdoor puur blijven.
Cursiste Cursus Persoonlijke Ontwikkeling april 2014.

 

 
Bachbloesemtherapie
Na een periode van slecht slapen en daardoor ernstige vermoeidheidsklachten kwam ik terecht bij Sasja. Ik voelde me daar meteen erg begrepen. Met name het constant overprikkeld raken brachten me uit balans. Doormiddel van gesprekken en Bachbloesem therapie heb ik me geleerd beter af te sluiten. Er is nog wat te leren, daarom ga ik binnenkort de cursus persoonlijke ontwikkeling volgen. Ik merk dat ik door de hulp van Sasja mezelf beter heb leren kennen waardoor ik ook beter leer te leven naar mijn mogelijkheden. Dit is voor mij een hele grote winst.
Klant Bachbloesemtherapie, maart 2014.
 
 
Bachbloesemtherapie
Ik was helemaal vastgelopen, ik kon niet meer naar school en had de hele dag heel erg buikpijn. Toen ik daarvoor bij Sasja kwam ging ze samen met mij dmv de bachbloesems al mijn blokkades aanpakken. Steeds vond ik het heel fijn om met Sasja te praten.
Ook had ze me heel veel oefeningen geleerd die ik nog steeds dagelijks gebruik. Sasja heeft mijn echt heel erg geholpen, ik voel me nu weer helemaal fijn.
Mies 11 jaar. Klant Bachbloesemtherapie, maart 2014.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Zeer leerzaam. Ik leer zowel mezelf als anderen beter kennen en begrijpen. Heerlijk moment voor mezelf!
Cursiste Cursus Persoonlijke ontwikkeling, maart 2014

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Wat een ontspanning! Even weg van alles. Soms heb je last van die onverklaarbare moeheid, bij Sasja kom je erachter wat we ongemerkt allemaal oppikken aan energieën van anderen. Gun jezelf 2 uur in de maand en kom tot rust, heerlijk!
Cursiste Cursus Persoonlijke ontwikkeling, maart 2014

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Leuke cursus met veel tijd en ruimte voor jezelf! Informeel.
Cursiste Cursus Persoonlijke ontwikkeling, maart 2014

 

Workshop Prikkels
Wat ik heel sterk aan Sasja vind is dat ze voortdurend de hulpvraag van de mensen in gedachten houdt . Ze laat ons pas gaan als ze daar een goed antwoord op heeft gegeven zodat wij verder kunnen. Omdat het een klein groepje is, is zo’n avond helemaal op maat. De sfeer is altijd fijn en rustig. Het beelddenken past helemaal bij mij dus ga ik de oefeningen zeker toepassen.
Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, februari 2014

 

Workshop Prikkels
 Zeer prettige manier van werken, veel aandacht voor iedereen. Heel fijn om je ervaring te delen. Direct tools gekregen om mee aan de slag te gaan.
Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, februari 2014

 

Workshop Prikkels
Hele fijne en informatieve workshop. Veel theorie versterkt door genoeg praktijk.
Cursist Workshop Beter omgaan met prikkels, februari 2014

 

Meditatie kinderen
Dat het zo gezellig en fijn is.
Cursist Cursus Meditatie voor kinderen, februari 2014.

 

Meditatie kinderen
Ik ben Luuk en ik vind het leuk bij Sasja. Ik kan het daar heel goed hebben. Tekenen vind ik het leukst. Ik ben Emma (zusje) en ik vind het heel leuk Sasja!
Cursisten Cursus Meditatie voor kinderen, februari 2014.

 

Meditatie kinderen
 Ik vind het een supercursus! Je wordt er erg rustig van en je leert hoe je je gedachten op stop kan zetten.
Cursiste Cursus Meditatie voor kinderen, 2014.

 

Meditatie
Hele fijne meditatie-avonden van 1 keer per maand. Gezellig en informatief. Hele fijne begeleiding van Sasja in een klein groepje. Zorgt voor de nodige ontspanning.
Cursiste Cursus Meditatie voor iedereen, februari 2014.

 

Meditatie
Het is heerlijk om je bewust te leren ontspannen.
Cursiste Cursus Meditatie voor iedereen, februari 2014.

 

Meditatie
In een rustgevende omgeving tot jezelf komen.
Cursiste Cursus Meditatie voor iedereen, februari 2014.

 

Bachbloesemtherapie
Eind 2013 verneem ik via een vriendin van een informatieve avond in Acropolis in Megen. Het gaat over hoogsensitieve kinderen. Sasja van Geel van Pure Spirit is de spreekster. Intuitiefvraag ik mijn partner om met mij mee te gaan naar deze avond. Die avond is als een feest voor mij – een feest van (h)erkenning! Mijn drie kinderen en ikzelf passeren tot in de detail de revue in Sasja’s lezing. Om nog te zwijgen over mijn partner… Vanaf dan hebben wij alle vijf een kader, waarin wij oplossingen vinden om het leven van alledag prettiger te mogen ervaren. Middels Bachbloesem en handvatten aangereikt gedurende persoonlijke consulten ondersteunt Sasja ons op een hartelijke, oordeelloze en professionele wijze. Een verrijking voor ons leven!
Klanten Bachbloesemtherapie, februari 2014

 

Bachbloesemtherapie
Na jaren van hoofdpijn en later ook nog duizeligheid, misselijkheid en erge vermoeidheid erbij, gingen we naar Sasja voor hulp. Zij bleek geduldig, oprechte interesse te tonen en behulpzaam. Met een flesje bachbloesem-druppels gingen we naar huis. Na 2 dagen waren er momenten van geen hoofdpijn meer. De vermoeidheid werd minder. Nog wel enkele keren een terugval gehad, maar met behulp van nieuwe druppels verdwijnen de ergste klachten. De hoofdpijn is nog op de achtergrond wat aanwezig en de vermoeidheid is met tijden minder. Maar bovenal was er erkenning! Iemand die je serieus neemt met je klachten en je ten alle tijden wilt helpen met een nieuwe afspraak of advies. Een moeder en haar dochter.
Klant Bachbloesemtherapie, 2014.

 

Rust voor kinderen
Voordat ik met deze cursus begon, kwam ik heel moeilijk in slaap. Nu gaat dat beter. Als ik zo’n oefening doe slaap ik meestal binnen 5 minuten.
Cursiste Cursus Rust in je hoofd (kinderen), 2014.

 

Rust voor kinderen
Ik heb met de oefening van de gouden bel geleerd om me beter te concentreren.
Cursiste Cursus Rust in je hoofd (kinderen), 2014.

 

Zelfvertrouwen kinderen
Het was heel leuk. De meditatie oefeningen zijn ook leuk en vooral de kaartjes vond ik leuk.
Cursiste Cursus Meer zelfvertrouwen, 2014

 

Zelfvertrouwen kinderen
We hebben hele leuke oefeningen gedaan: een boom zijn, in een gouden bel gaan zitten en twee hele leuke meditatie oefeningen over een dolfijn en een draak. Als we klaar zijn met een van de oefeningen, gaan we mandala’s kleuren en trekken we een kaartje die heel erg bij je past. Dat is echt heel leuk.
Cursiste Cursus Meer zelfvertrouwen, 2014

 

Bachbloesemtherapie
Onze dochter heeft al heel haar leven moeite met concentreren. Voorheen was dit nooit zo’n probleem, maar nu de leerstof in de 2e van de middelbare school veel meer werd, werd het tijd hier iets aan te gaan doen. Op een feestje kreeg ik het telefoonnummer van Sasja van Geel van Pure Spirit. In het telefoongesprek dat ik met Sasja voerde kreeg ik al meteen een goed gevoel en we hebben een afspraak gemaakt. Onze dochter heeft de gesprekken met Sasja als zeer prettig ervaren. Tijdens de gesprekken die we hebben gehad, werd speciaal voor onze dochter een flesje met verschillende BachBloesems samengesteld. Al na 1 week gebruik, konden we duidelijk vooruitgang zien. Na 3 sessies kan onze dochter zich nu meer focussen, is minder onrustig en geeft niet zo snel meer op. Dank je wel Sasja.
Klant Bachbloesemtherapie, 2014.

 

Storing
Door een technische storing was de website enkele dagen uit de lucht. Daarmee zijn ook heel veel gegevens verloren gegaan. Om precies te zijn de gegevens van juni 2013 tot januari 2014. Daarom zit er een lacune tussen de berichten van ervaringen die mensen hebben ingestuurd van juni 2013 tot januari 2014. Dit kan ik helaas niet meer herstellen. Sorry voor het ongemak!

 

Workshop Prikkels
Het deurtje dichtmaken, goed aarden en de negatieve prikkels naar beneden sturen Bewust keuzes maken met de energieverdeling. Herkenbaar hoe gevoelig ik ben voor licht-geluid-geur…
Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, juni 2013

Voor mij zaten er veel bruikbare tips in om meteen mee aan de slag te gaan. Dit maakt de workshop goed toepasbaar in de praktijk. Voor mij een groot pluspunt! Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, juni 2013

 

Workshop Prikkels
Deze avond gaf me weer een eye-opener om het weer op te pakken, om het op mijn eigen wijze te doen.
Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, juni 2013

 

Workshop Prikkels
Fijne workshop, prima uitleg, rustig tempo en persoonlijk doordat het een klein groepje is. Veel tips en trics waar je mee vooruit kunt, heel praktisch.
Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, juni 2013

 

Workshop Prikkels
Fijne sfeer, klein groepje, praktische adviezen.
Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, juni 2013

 

Bachbloesemtherapie
Onlangs ben ik bij Pure Spirit geweest. Ik voelde mij meteen al prettig en veilig. Sasja is een lieve vrouw die jou op je gemak stelt en bij wie ik mij gerespecteert voelde (ondanks mijn ‘probleempjes’). De bachbloesem therapie begon bij mij al heel snel te werken en heeft mij echt geholpen. Het voelde alsof diepgewortelde problemen ineens begonnen te vervagen. In eerste instantie was dit ongeloof, maar dat is juist een bewijs voor de sterke kracht van de bachbloesem. Eigenlijk zou ik iedereen een bachbloesem remedie aanraden. Het kan op elk aandachtsgebied werkzaam en helpzaam zijn. Het email contact met Sasja vond ik ook erg prettig. Als ik vragen of opmerkingen had dan mailde ze mij meteen terug met een uitgebreid antwoord waar ik ook echt iets aan had.
Groetjes Linda Klant Bachbloesemtherapie, maart 2013.

 

Meditatie
Heel erg bedankt voor je fijne meditatie momenten. Intens genoten heb ik daar van. Je bevestiging van het vertrouwen in mezelf is de waardevolle herinnerng die je me meegeeft…
Cursiste Meditatie voor iedereen, maart 2013.

 

Meditatie
Een heerlijk gevoel van rust. Het niet hoeven denken!, alleen maar voelen.
Cursiste Meditatie voor iedereen, maart 2013.

 

Meditatie
Een heerlijk uurtje voor mezelf. Dingen leren bekijken vanuit jezelf, je gevoel.
Cursiste Meditatie voor iedereen, maart 2013.

 

Meditatie
Vooral de rust en ’t even naar ’n andere, mooiere plek/wereld gaan is heerlijk. Dingen duidelijk krijgen voor jezelf, een stukje zelfreflectie.
Cursiste Meditatie voor iedereen, maart 2013.

 

Meditatie
Ik krijg telkens een nieuw inzicht van het pad waarmee ik op dat moment in mijn leven sta.
Cursiste Meditatie voor iedereen, maart 2013.

 

Workshop HSK
Ik heb genoten van de cursus over hoogsensitieve kinderen (HSP). Veel geleerd en ga zeker dingen toepassen.
Cursiste workshop Omgaan met Nieuwetijdskinderen, februari 2013.

 

Workshop HSK
Veel eye-openers ervaren en praktische tips gekregen, die niet moeilijk in de praktijk te brengen zijn.
Cursiste workshop Omgaan met Nieuwetijdskinderen, februari 2013.

 

Workshop HSK
Puzzelstukjes vallen op zijn plaats, herkenning-erkenning. Geeft ook rust en een gevoel van zijn, zoals je mag zijn/bent.
Cursiste workshop Omgaan met Nieuwetijdskinderen, februari 2013.

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Inmiddels een jaar geleden ben ik begonnen met meditatie’s bij Sasja… iets wat ik al heel lang eens wilde ervaren. Die ervaring was Hemels; enigzins verbaasd over het feit hoe makkelijk ik alles los kon laten in het aardse en mezelf volledig mee kon laten voeren naar de innerlijke rust en schoonheid tijdens zo’n meditatie, was daar de ontembare honger naar meer. Veel vragen, ervaringen die ik graag verder uit wilde zoeken…. Het vervolg werd dus ’n cursus Persoonlijke Ontwikkeling; ook meditatie’s, maar met meer verdieping en vele extra’s; zoals de laatste keer psychometrie… hartstikke spannend, maar zo ontzettend bijzonder! Ik mag mijn ervaringen delen met een paar bijzondere dames… en we gaan gezellig weer verder! Dank je wel Sasja, voor al die bijzondere ervaringen en de warmte waarmee jij die heerlijke meditatie’s en ochtenden begeleidt. Langzaam wordt ik weer die ruwe diamant die ik vroeger was… niet gepolijst of gepoetst door anderen…. Maar gewoon weer ‘IK’. En daar ben ik héél gelukkig mee! Echt een bijzondere ervaring rijker!!
Astrid Cursiste Persoonlijke Ontwikkeling, februari 2013.

 

Meditatie kinderen
Het is fijn om te doen. Maar soms ben je te druk en dan lukt het niet zo. Maar bij sommige keren kan het juist wel helpen.
Lieke Cursiste Meditatie voor kinderen, februari 2013

 

Meditatie
Ik vind de uitstraling van Sasja, vooral de rust die ze uitstraalt en de ogen vol begrip, erg prettig.
Cursiste meditatie voor iedereen, februari 2013

 

Zelfvertrouwen kinderen
Ik vond de verhaaltjes over de boom wel leuk en ik heb het vaak gebruikt op school en dan ging het een stuk beter met werken.
Cursiste Meer zelfvertrouwen voor kinderen, januari 2013

 

Meditatie kinderen
Ik vind het wel fijn dat we niet alleen mediteren want dan wordt het een beetje saai !
Cursiste Meditatie voor kinderen, januari 2013

 

Zelfvertrouwen kinderen
Nynke vond de cursus erg leuk en ging er graag heen.
Cursiste Meer zelfvertrouwen voor kinderen, januari 2013

 

Rust voor kinderen
Door de oefeningen word ik rustiger en kan ik me afsluiten van de wereld. Ik heb ook geleerd hoe ik me beter kan ontspannen. Ik gebruik de oefeningen in de klas en thuis. Ik ben super blij dat ik aan de cursus heb meegedaan want ik heb er echt wat aan. Ook heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. De lessen waren heel erg leuk. Sasja bedankt dat je me hebt geholpen.
Groetjes Amber Cursiste Rust in je hoofd voor kinderen, januari 2013

 

Rust voor kinderen
Ik heb met de oefening van de gouden bel geleerd om me beter te concentreren.
Cursiste Rust in je hoofd voor kinderen, januari 2013

 

Rust voor kinderen
Voor dat ik met deze cursus begon, kwam ik heel moeilijk in slaap. Nu gaat dat beter. Als ik zo’n oefening doe slaap ik meestal binnen 5 minuten.
Cursiste Rust in je hoofd voor kinderen, januari 2013

 

Rust voor kinderen
Ik vond de cursus Rust in je hoofd erg leuk en rustwekkend. Ook was het leuk dat de hond er soms bij kwam. Je was bij veel dingen ook heel vrij in keuze. Dat vond ik ook wel fijn.
Cursist Rust in je hoofd voor kinderen, januari 2013

 

Meditatie
Ik ga altijd met een veel rustiger gevoel naar huis.
Cursiste meditatie voor iedereen, januari 2013

 

Meditatie
Heb er toch wel dingen van geleerd. Kwam vooral voor rust in mijn hoofd. En ik heb er veel positiviteit uit gehaald.
Cursiste meditatie voor iedereen, januari 2013

 

Meditatie
De stem van Sasja is erg rustgevend en Sasja is erg gastvrij.
Cursiste meditatie voor iedereen, januari 2013

 

Zelfvertrouwen kinderen
De cursus Meer zelfvertrouwen is een hele leuke cursus. En Sasja is heel aardig en legt alles heel goed uit. Ik heb geleerd hoe ik me moet concentreren en ontspannen. De oefeningen die we hebben gekregen kan ik op school toepassen als ik bijvoorbeeld een toets heb.
Cursiste cursus Meer zelfvertrouwen voor kinderen, januari 2013

 

Coaching
Na aanleiding van problemen die ik uit mijn jeugd mee had genomen, ben ik bij Sasja terecht gekomen voor de Bach Bloesem therapie. Dit heeft mij heel erg geholpen in het verwerken van mijn problemen en ben er een stuk sterker uitgekomen. De gesprekken met Sasja waren in een ontspannen sfeer en prettig. Veel tips die Sasja me aanbevolen heeft, gebruik ik dagelijks. Zowel privé als zakelijk.
Klant zakelijk coachingstraject, januari 2013

 

Bachbloesemtherapie
Via een lezing over hoogsensitieve personen ben ik bij Sasja terecht gekomen, omdat ik wilde weten of al die kenmerken op mij van toepassing waren.Tijdens het eerste gesprek voelde ik me heel rustig en op mijn gemak en er gebeurde iets met me wat ik niet kan verklaren.Ik had een dikke knoop van spanning in mijn nekspieren en die verdween tijdens het gesprek en is niet meer terug gekomen. Ik heb wat tips gekregen om in het dagelijks leven te gebruiken,heel makkelijk en niks geks/ zweverigs. Omdat Bachbloesems goed helpen je weer goed te laten voelen, alle schijven komen weer recht, besloot ik dat te gaan proberen. Ik heb uit 25 kaarten precies de juiste kaarten gepakt die op mij van toepassing waren (heel bijzonder). Daarna heeft Sasja de druppels in een flesje met water en een kleine druppel alcohol gedaan en die heb ik 3 weken 4x per dag gebruikt. Was ik eerst neerslachtig (ik vind de winter niks, met die sneeuw), nu vond ik het minder erg. Was ik eerst echt moe, uitgeput, nu heb ik meer energie. Ik zit veel beter in mijn vel. Ook voor mijn zoon hebben de druppels echt geholpen. Ook als je niet hooggevoelig bent kunnen deze druppels je helpen, daar ben ik van overtuigd.
Klant Bachbloesemtherapie december 2012

 

Meditatie kinderen
Hallo lieve Sasja, ik vind het altijd heel leuk om bij jou te mediteren. En ik vind het heel gezellig en ik heb er ook veel lol in. Ik vind dat je goede meditaties kunt verzinnen.
Groetjes, Rens !!! Cursist Meditatie voor kinderen, december 2012

 

Meditatie kinderen
Lieve Sasja, de lessen zijn allemaal erg leuk. Je leert er veel van en als je wilt kun je er iedere dag plezier van hebben. Ook ontdek je veel nieuwe plekken. En maak je veel vrienden die je kunt bezoeken wanneer je maar wilt. Ook kun je bij die vrienden terecht met problemen of vragen. Ik vind het echt super leuk, groetjes Flo.
Cursiste Meditatie voor kinderen, december 2012

 

Workshop Prikkels
Het is een workshop waar een heel ontspannen, rustige sfeer is en de dingen worden goed uitgelegd. Al met al een prettige avond waar ik in rust en met plezier aan terug denken zal.
Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, november 2012

 

Workshop Prikkels
Dat ik ’t wat positiever ga inzien en dat ik me wat ga sluiten voor hele nare dingen.
Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, november 2012

 

Workshop Prikkels
Veel opgestoken van de workshop. De handvaten die Sasja geeft, daar kun je ook echt iets mee.
Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, november 2012

 

Workshop Prikkels
Vond het een leuke ervaring, moet het nu nog zelf  toepassen in de dagelijkse bedoening.
Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, november 2012

 

Workshop Prikkels
Goede uitleg. Dingen waar ik hulp bij nodig had, zijn besproken. Rustige manier van praten en uitleg, er is tijd voor vragen tussen door. Rustige en ontspannen ruimte. Zeker de moeite waard. Er zijn dingen besproken waar ik echt iets aan heb en iets mee kan.
Cursiste Workshop Beter omgaan met prikkels, november 2012

 

Meditatie kinderen
Het was een leuke cursus en ik vind deze groep gezellig.
Cursiste Meditatie voor kinderen, september 2012

 

Meditatie kinderen
Lieve Sasja, de meditatielessen vond ik heel leuk. Ik vond het fijn en kwam goed tot rust. Het was heel gezellig en ik ga graag door. Groetjes Fleur
Cursiste Meditatie voor kinderen, augustus 2012

 

Bachbloesemtherapie
Wat heeft Bach en Sasja van Geel voor mij gedaan: een heleboel. Het verschil met 5 maanden geleden is heel erg groot. Ik kan weer lachen, ik kan weer voelen, ik zit weer helemaal goed in mijn vel. Sasja kan heel goed luisteren en weet daarom ook meteen waar het probleem zit en kan je daarom meteen de juiste Bach druppeltjes geven. En echt het werkt. Sasja je bent een kanjer bedankt en ga zo door.
Klant Bachbloesemtherapie, augustus 2012

 
 
Persoonlijke Ontwikkeling
Positief aan de cursus Persoonlijke ontwikkeling vind ik de onvoorwaardelijke liefde van waaruit gewerkt wordt.
Cursiste cursus Persoonlijke Ontwikkeling, juni 2012.
 
Persoonlijke Ontwikkeling
Ik ben heel blij om te leren mediteren. Ik kom tot rust en ontvang heldere “boodschappen”.
Cursiste cursus Persoonlijke Ontwikkeling, juni 2012.
 
Meditatie kinderen
Hoi Sasja, het was heel spannend bij je te komen omdat mijn broer het al zo leuk gevonden had. Ik vond het net zo leuk als hij en heb veel geleerd. Nu ga ik proberen alles te gebruiken zodat ik rustiger ga worden. Dank je wel voor alles. Groetjes Lesley.
Cursist meditatie voor kinderen, juni 2012.
 
Workshop HSP
Ik heb erg genoten van de workshop. Er ging een wereld voor me open. Wat ik altijd dacht dat iedereen dat zo beleefde, bleek niet zo te zijn. Wat ik voel, is niet voor iedereen zo. En daar heb ik heel veel aan. Ik heb er veel van geleerd.
Cursiste workshop HSP, juni 2012
 
Workshop HSP
Veel tips om te gebruiken hoe om te gaan met HSP. Hanteer al veel dingen, maar nog niet altijd voldoende. Heb het gevoel dat mijn leven behoorlijk radicaal aan het veranderen is, door dit soort dingen te doen. Dingen die ik leuk vind en me helderheid brengen over mezelf!
Cursiste workshop HSP, juni 2012
 
Workshop HSP
Veel herkenning, kan dingen/gebeurtenissen nu beter plaatsen en dat geeft me meer rust.
Cursiste workshop HSP, juni 2012
 
Meditatie
Even weg uit de drukke maatschappij. Je bent in een tuin, weiland of bos. lekker in de natuur. De muziek is heel mooi.
Cursiste Meditatie voor iedereen, juni 2012
 
Meditatie
Even alles van je af laten glijden, heerlijk! Ik heb tijdens de meditaties kleine reisjes gemaakt naar mooie plekken. Daar kreeg ik een goed gevoel van.
Cursiste Meditatie voor iedereen, juni 2012
 
 
Meditatie
Het resultaat van een meditatie kan heel verschillend zijn. Het hangt ook erg af van wat voor dag je hebt gehad.
Cursist Meditatie voor iedereen, juni 2012
 
 
Meditatie
Het feit dat het slechts 6 bijeenkomsten waren, gaf mij de opening om hier mee te beginnen. De meditaties zelf vond ik erg leuk & ontspannend. En ik pas ze ook regelmatig toe in mijn dagelijks leven en zie en voel daar de resultaten duidelijk van. Ook fijn was de interactie met andere personen.
Cursiste Meditatie voor iedereen, mei 2012
 
 
Meditatie
Iedereen is druk, druk, druk! Even een moment voor jezelf, complete ontspanning ervaren, zodat je relaxter bent die dag, maar ook op andere dagen: daar is deze meditatiecursus ideaal voor. ECHT EEN AANRADER!
Cursiste Meditatie voor iedereen, mei 2012
 
Meditatie
Ik heb in de meditatiecursus geleerd: * Bij jezelf blijven * Luisteren naar elkaars ervaring * Elkaar in de waarde laten.
Cursiste Meditatie voor iedereen, mei 2012
 
 
Meditatie kinderen
Beste Sasja, Het was echt super leuk met jou.Ik heb super veel geleerd,en ik weet nu hoe leuk het is om te komen mediteren. Daar word  ik  erg rustig van. Ik wil echt veel meer komen bij jou.
Gr.Justin Cursist  Meditatie voor kinderen, april 2012
 
Bachbloesemtherapie
Lieve Sasja, Sinds een aantal weken help je mijn zoon door middel van Bachbloesem druppeltjes. Het is heel bijzonder om te zien hoe dit werkt. Door middel van vragen stellen en kaarten bekijken, ontstaan er een aantal remedies die betrekking op in dit geval mijn zoon hebben.  Deze remedies worden door middel van druppeltjes in een flesje gedaan aangevuld met bronwater. Het is de bedoeling dat deze druppeltjes verspreid over de dag 4 maal worden ingenomen. Dit mag in water, thee, aanmaaklimonade. Ik zag mijn zoon binnen 2 dagen veranderen. Heel wonderbaarlijk. Ik ben heel blij dat ik de stap naar jou heb gezet, ik vind het een hele bijzondere ervaring, het voelt heel goed. Vooral omdat ik zie hoe het mijn zoon helpt. Hij is nu weer vrolijk, heeft weer plezier en zin in de dag. Sasja bedankt!
Groetjes Thea, maart 2012
 

HSP
Toen we contact opnamen met Sasja waren we bijna ten einde raad. Onze zoon van 12 twaalf sliep bijna geen nacht meer door. Was bang om alleen te zijn en zag ook dingen.
Heel fijn was het dat Sasja meteen de volgende dag tijd voor ons wist te maken. Zij heeft onze zoon uitgelegd hoe hij met zijn probleem om kan gaan en zijn kamer gereinigd. Nu is het slapen stukken verbeterd en gaat onze zoon ook naar Sasja voor meditatie.
23 maart 2012.

 

Workshop HSP
Ik vond het een leuke ervaring om in een ongedwongen sfeer meer informatie over HSP te krijgen. Dit werkte voor mij vooral zo goed omdat je in een kleine groep alle ruimte krijgt om ervaringen te delen. De handvaten die je meekrijgt, heb ik echt kunnen toepassen in de praktijk en het werkt! Sasja, ontzettend bedankt en keep up the good work! Wie weet tot de volgende cursus.
Cursiste workshop HSP, februari 2012.

 

Workshop HSP
Fijn om ervaringen te delen en te horen hoe anderen ervaren.
Cursiste workshop HSP, februari 2012.

 

Bachbloesemtherapie
Lieve Sasja, Een paar dagen geleden heb ik een gesprek met je gehad. Dit voelde voor mij direct goed. Het was een hele bijzondere ervaring en ik had voor het eerst het gevoel echt oprecht begrepen te worden. De Bachbloesems die je mij hebt gegeven helpen mij weer in balans te komen. Het was voor mij een unieke ervaring, die ik niet snel zal vergeten!
Liefs Sophie (23 januari 2012).

 

Bachbloesemtherapie
Bedankt Sasja voor je fijne en professionele begeleiding tijdens een moeilijke fase in mijn leven. Met ondersteuning van Bachbloesemtherapie heb je me inspiratie en kracht gegeven hier  mee om te gaan, om er vervolgens sterker uit te komen. Ik prijs Sasja’s persoonlijke, warme en integere benadering, die Pure Spirit zo uniek maakt en wens dat vele anderen in de nabije toekomst deze positieve ervaring met mij delen.”
Marijke (december 2011)

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Ik heb het genoegen gehad, en nog steeds, om door Sasja geholpen te worden. Sasja is een hele oprechte, integere vrouw die met heel erg veel empathie je graag verder helpt. Ze laat je absoluut in je waarde en laat zien waar je toe in staat bent. Op dit moment ben ik bezig met de cursus Persoonlijke Ontwikkeling en vind het een geweldig eye opener. Ik ga er graag naar toe!Verder ben ik erg goed geholpen door haar, en zal bij haar blijven aankloppen!
Irma (november 2011)

 

Persoonlijke Ontwikkeling
Lieve Sasja, Gefeliciteerd met het starten van jouw praktijk Pure Spirit. Ik ken je al heel lang (10 jaar). En ik weet dat juist jij met een hele zuivere intentie hieraan begonnen bent. Daarom vind ik de naam zo goed gekozen. Altijd heb jij een goed afgewogen oordeel over de kwesties die ik door de jaren heen aan je voor heb gelegd. De ene kant wordt bekeken, maar ook de andere kant. Een en ander overwogen vanuit een zuiver geweten. Uiteindelijk wordt dan gekomen tot een prima oplossing waarmee je verder kunt, zonder dat getornd wordt aan de eigen verantwoordelijkheid. En dat is de kunst. Iemand in zijn waarde laten. Maar hem of haar toch verder helpen. Gewoon omdat je het de ander zo gunt gelukkig te zijn hier op aarde.  Dat je hierin  gesteund wordt vanuit een andere dimensie is door de jaren heen vele keren gebleken. Veel succes. Je verdient het !
Willemijn (november 2011)