Bachbloesemtherapie, Meditatie, Coaching, Begeleiding HSP en Persoonlijke ontwikkeling

Beethovengaarde 90 5344 CK Oss

PURE SPIRIT verzorgt coachingstrajecten op maat. Zowel coaching voor jou privé als zakelijke trajecten.

Coaching privé

Soms zijn er periodes in je leven dat je even wat steun kunt gebruiken van een iemand die geen familie of vriend is. Je kunt dan helemaal open zijn, zonder het gevoel te hoeven hebben dat je een betrokkene kwetst. Je krijgt deskundige hulp en leert vaak op een andere manier kijken naar de dingen.

Je kunt op allerlei vlakken even hulp nodig hebben. Dingen in de relationele sfeer met je partner of binnen je gezin of familie. Er kunnen items zijn op je werk of vragen over wat je zou willen in de toekomst. Maar het kunnen ook hele persoonlijke dingen zijn waar je al langer tegen aan loopt en die je nu wilt gaan aanpakken.

Veel mensen komen ook voor hun hooggevoeligheid bij Pure Spirit in een kort of wat langer traject. Alle trajecten zijn namelijk op maat, precies naar wat jij wilt en nodig hebt om weer zelf in balans verder te kunnen.

Een afspraak vindt afhankelijk van jouw wens plaats in de praktijk in Oss, telefonisch of via Skype.

Zakelijke coachingstrajecten

Pure Spirit verzorgt ook coachingstrajecten voor de zakelijke markt. Soms hebben werknemers namelijk even een steuntje in de rug nodig om beter te kunnen functioneren op de werkvloer, zich prettiger te voelen onder collega’s of met veranderingen te kunnen omgaan. Gebleken is dat een vroegtijdige begeleiding van werknemers een burn-out of ziekteverzuim kan helpen voorkomen.
In overleg met de werkgever en werknemer wordt een concreet coachingstraject opgesteld.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor coaching of meer informatie neem dan even vrijblijvend  contact met ons op.